Nieuws
Nieuws uit en rondom de brouwerij

19jun

Hettinga Bier uit Zwolle verkozen tot Held van de Smaak in Overijssel

Ieder jaar organiseert de Week van de Smaak de Helden van de Smaak verkiezing. Via provinciale voorrondes zullen 12 genomineerden in de finale komen, die op de afsluitende dag van de week van de smaak, te weten op zondag 27 september wordt gehouden.

lees meer

19jun

Hettinga verhuist en richt Zwolse Stadsbrouwerij Hettinga Bier op

Hettinga Bier in Zwolle verhuist van bedrijventerrein Marslanden naar het voormalige Cibapgebouw aan de Esdoornstraat in de Zwolse wijk Dieze-West. Vanaf begin maart krijgt het onderkomen aan de rand van de binnenstad de naam Zwolse Stadsbrouwerij Hettinga Bier.

lees meer

19jun

Bierbeleving bij Hettinga Bier is een feit.

Hettinga Bier in Zwolle verhuist van de Voltastraat naar de Esdoornstraat 3 en start begin maart de Zwolse Stadsbrouwerij Hettinga Bier. Op de nieuwe lokatie breiden wij uit met een proeflokaal waar bierbeleving centraal staat. Wij merken dat men geïnteresseerd is in the making off van bier en daarover het verhaal te horen. Er is een mogelijk tot bezichtiging van de brouwerij en het proeven van de bieren op afspraak.

lees meer

21aug

Hettingabier heeft 10-jarig jubileum in 2018

Joyce en Focke de bierbrouwers van Hettingabier worden in Bier Magazine in september in het zonnetje gezet in verband met 10-jarig jubileum van beide.

lees meer